Termeni si conditii generale

 1. Conditii generale pentru utilizarea site-ului
  Site-ul rocompozite.ro este in proprietatea si administrarea societatii Mediterana Import Export SRL. Atunci cand accesati site-ul si utilizati continutul lui, inseamna ca acceptati implicit conditiile generale de acces si utilizare ale acestuia.
  Accesul la produsele comercializate de Mediterana Import Export SRL se face exclusiv prin intermediul site-ului public rocompozite.ro.
 2. Dreptul de autor
  Datele continute in acest site sunt cu titlu de informatii general valabile la un anumit moment. Din acest motiv, ele nu pot fi considerate drept angajamente contractuale. Mediterana Import Export SRL se considera a fi autoarea acestui site, toate drepturile fiindu-i rezervate.
  Informatiile, textele, fotografiile si toate celelalte materiale prezente in site sunt proprietatea Mediterana Import Export SRL sau a unor terti care au autorizat Mediterana Import Export SRL sa le utilizeze.
 3. Termeni
  Societatea Mediterana Import Export SRL, inregistrata la Oficiul Registrului Comertului Bucuresti sub nr. J40/8658/1992, avand CUI: RO3449803 si sediul social in Bucuresti, B-dul Unirii nr.17, bl.4A, sc.2, et.6, ap.43, sector 4, este denumita “Vanzator”.
  Site-ul nostru se adreseaza exclusiv utilizatorilor industriali, denumiti “Client”.
 4. Comanda, livrarea, plata
  Lansarea comenzii se face telefonic sau prin completarea numelui, a adresei de email, numarului de telefon si trimiterea mesajului din partea Clientului direct de pe site. Imediat, acesta va fi contactat de reprezentantul departamentului Vanzari din cadrul societatii Mediterana Import Export SRL. Aceste date ale Clientului vor fi folosite exclusiv de Mediterana Import Export SRL pentru incheierea contractului de vanzare-cumparare si pentru intocmirea facturii finale.
  Modalitatile si termenele de plata si livrare a produselor se vor discuta ulterior si vor deveni parte integranta din contractul de vanzare-cumparare.
 5. Actualizarea
  Mediterana Import Export SRL isi rezerva dreptul de a modifica si actualiza in orice moment prezentul site, precum si conditiile generale din cuprinsul acestuia, conform legislatiei in vigoare.